Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag

Stockholms län

Information

556270-4733 är organisationsnummer för företaget Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag finns i.

Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-02-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7555866 eller genom brev på följande adress:
Disav. 2, 182 63, Djursholm

Bolaget skall bedriva handel med konfektion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Worldwide Textiles i Solna Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,