EL.o.F. Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

EL.o.F. Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som EL.o.F. Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

EL.o.F. Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

EL.o.F. Service Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-02-19. Men sedan 1986-01-01 så har EL.o.F. Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Idrottsg. 6, 169 35, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EL.o.F. Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7304552.

Solna arbetar för att verksamheter som EL.o.F. Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EL.o.F. Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer reparationer av fastigheter samt fastighetsservice, samt äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EL.o.F. Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EL.o.F. Service Aktiebolag och det är följande personer, Sjöberg, Bengt Harald som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Jens Bengt som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EL.o.F. Service Aktiebolag är 556270-2539.