Solna Tenniscenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall administrera och marknadsföra verksamhet i tennisstadion, äga och förvalta tennisanläggning och inventarier, försälja sportartiklar samt driva serveringsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solna Tenniscenter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Solna Tenniscenter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1985-02-11 så skapades Solna Tenniscenter Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Solna Tenniscenter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556255-7164 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Solna.

Just nu är Solna Tenniscenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Solna Tenniscenter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-859310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solna Tenniscenter Aktiebolag är Möller, Christer Magnus Yann Marie som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bagerstam, Karl-Johan Christoffer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Clas Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlqvist, Lars Anders som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Seiboth, Jürgen-Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennmarker, Lars Gustav som är född 1937 och har titeln SuppleantMalmlöf, Anders Sören som är född 1938 och har titeln Suppleant, Wallebring, Hans Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ziverts, Irene Aina Lidija som är född 1956 och har titeln SuppleantBrunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.