Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Solna. I Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Niemistö, Raija Inkeri som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Korhonen, Aino Helena som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Barbro Ingegärd som är född 1953 och har titeln Revisor, Barbro Johansson Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag på telefon 08-823434.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet, äga och förvalta värdepapper,ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Raija Niemistö Revisionsbyrå Aktiebolag har 556251-1476 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.