Solna Högtrycksspolning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra högtrycksspolning och läcksökning av avloppssystem samt bedriva allmän fastighetsskötsel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solna Högtrycksspolning Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Solna Högtrycksspolning Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1983-05-11 så skapades Solna Högtrycksspolning Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Solna Högtrycksspolning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Solna Högtrycksspolning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556229-5658 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Solna.

Just nu är Solna Högtrycksspolning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Solna Högtrycksspolning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-821907 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solna Högtrycksspolning Aktiebolag är Jacobson, Carl Wilhelm Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Lars Pontus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlborg, Dag Pierre Goude som är född 1949 och har titeln Suppleant, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, Zettergren, Björn Patrik som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.