K.S Nordberg Bensin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556196-7844 är organisationsnummer för företaget K.S Nordberg Bensin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K.S Nordberg Bensin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Solna som är den kommunen som K.S Nordberg Bensin Aktiebolag finns i.

K.S Nordberg Bensin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-04-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K.S Nordberg Bensin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

K.S Nordberg Bensin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Solna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för K.S Nordberg Bensin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med K.S Nordberg Bensin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7470183 eller genom brev på följande adress:
Snickarv. 6, 132 38, Saltsjö-boo

Bolaget skall driva bensinstation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med K.S Nordberg Bensin Aktiebolag och det är Haupt, Kjell Tom Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Kjell Sture som är född 1945 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,