Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-02-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag ska trivas.

Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, administration och redovisning, ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-150080.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag är Berg, Erik Gunnar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Birgitta Maria Kristina som är född 1935 och har titeln Suppleant, Nygren, Erik Richard som är född 1969 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ekonomiservice Gunnar Berg Aktiebolag har 556132-8237 som sitt organisationsnummer.