Aktiebolaget Vidfamne

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Vidfamne hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Aktiebolaget Vidfamne finns. I Solna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Vidfamne tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Vidfamne har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Vidfamne har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Vidfamne så kan ni göra det genom att skicka er post till EDVIN ADOLPHSONS VÄG 4, 169 40, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-830700.

Solna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Vidfamne Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Vidfamne har idag 556077-6634 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Raihle, Leif Håkan är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Vidfamne

Bolaget skall idka handel med aktier och annan lös egendom, bedriva ekonomisk konsult- och rådgivningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet inom framförallt området aktiehandel och placering. Där utöver skall bolaget äga och förvalta aktier.

I Aktiebolaget Vidfamne så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Raihle, Leif Håkan som är född 1938 och har titeln VD, Raihle, Leif Håkan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Raihle, Carl Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Raihle, Kerstin Gunlög Kristina som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Raihle Held, Kim Kristina H som är född 1968 och har titeln Suppleant, Dubois, Stefan Gustav som är född 1962 och har titeln RevisorDubois Revision AB som är född och har titeln Revisor, .