Postman VVS Gross AB

Stockholms län

Information

Postman VVS Gross AB är ett företag som finns i Solna. I Postman VVS Gross AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hed, Per Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hed, Inga Gulli Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Postman VVS Gross AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Postman VVS Gross AB på telefon 08-850325.

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av VVS-varor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Postman VVS Gross AB av bolagstypen Aktiebolag.

Postman VVS Gross AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Postman VVS Gross AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Postman VVS Gross AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Postman VVS Gross AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Postman VVS Gross AB har 556072-0772 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.