Linjeflyg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Linjeflyg Aktiebolag är ett bolag som finns i Solna. I Linjeflyg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zakrisson, Bo Benny Helge som är född 1959 och har titeln VD, Zakrisson, Bo Benny Helge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Almén, Anna Katarina Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnkvist, Mats Stephan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Engquist, Bo Göran Vilhelm som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linjeflyg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Linjeflyg Aktiebolag på telefon 08-7975000.

Bolaget skall driva luftfart och därmed förenlig rörelse.

Idag är Linjeflyg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Linjeflyg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Linjeflyg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Linjeflyg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linjeflyg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Linjeflyg Aktiebolag har 556062-8454 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.