Trumlingsaktiebolaget

Stockholms län

Information

Trumlingsaktiebolaget är ett företag som finns i Solna. I Trumlingsaktiebolaget finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Bengt Olov Martin som är född 1956 och har titeln VD, Bergström, Bengt Olov Martin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Anna-Clara Teresia som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson Lönegren, Åsa Marie Aurora som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trumlingsaktiebolaget så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trumlingsaktiebolaget på telefon 08-4466010.

Bolaget skall driva metallbearbetningsrörelse samt handel med maskiner och maskinförnödenheter.

Idag är Trumlingsaktiebolaget av bolagstypen Aktiebolag.

Trumlingsaktiebolaget är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trumlingsaktiebolaget innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trumlingsaktiebolaget är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trumlingsaktiebolaget så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Trumlingsaktiebolaget har 556058-5761 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.