Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Solna här finns det många olika Aktiebolag. Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Solna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556056-1333.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-821782 alternativt besöka eller skicka post till Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag på följande adress Huvudstag. 11, 171 58, Solna.

Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Arvidssons i Solna Agentur Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Arvidsson, Margareta Irene Maria som är född 1925 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handelsförmedling med möbler och idka därmed förenlig verksamhet.