Dreamline Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Solna och Dreamline Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Dreamline Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dreamline Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Dreamline Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1948-03-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dreamline Aktiebolag ska trivas.

Dreamline Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva textil handelsrörelse, konsultverksamhet inom textil, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dreamline Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Dreamline Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Dreamline Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7585200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Leiser, Frank Robert.

De som är på något sätt har med Dreamline Aktiebolag är Leiser, Frank Robert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Leiser, Jill Marion som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Leiser, Philip Dan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .

Dreamline Aktiebolag har 556051-8978 som sitt organisationsnummer.