Setra Trävaror AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och handel av sågade och föräd- lade trävaror samt snickeriprodukter, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Setra Trävaror AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Solna så är Setra Trävaror AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1936-06-15 så skapades Setra Trävaror AB och företaget är har F-skattsedel Setra Trävaror AB har haft det sedan 2004-06-03.

Setra Trävaror AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556035-2196 är organisationsnummret för företaget som finns i Solna.

Just nu är Setra Trävaror AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Setra Trävaror AB så går det att nå dem via telefon på 08-7050300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Börje Gunnar Firman tecknas två i förening av -Eliasson, Sven Mikael -Lundin, Erik Stefan -Nyström, Nils Jerker

Följande personer är på något sätt aktiva inom Setra Trävaror AB är Bengtsson, Börje Gunnar som är född 1947 och har titeln VD, Bengtsson, Börje Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Sven Mikael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Erik Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Nils Jerker som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJohansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .