Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Enskild firma som heter Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice. Det finns flera bolag som liknar Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-03-03 så har Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice och det finns fler bolag som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice så kan ni göra det på 0171-465140.

Bolaget skall driva redovisningsbyrå och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Margaretha Elisabeth som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Mårdstigens Bokföring & Redovisningsservice har 551021-XXXX som sitt organisationsnummer.