K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK

Stockholms län

Information

531216-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK finns i.

K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK har varit registrerat sedan 1983-04-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK är och det finns flera verksamheter i Solna som också är .

Firmatecknare för K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 08-6001965 eller genom brev på följande adress:

Styr- och reglerteknisk verksamhet inom värme- och ventilationsbranschen samt bilelektrisk service

Det finns olika personer som har en koppling med K. BJÖRKMANS STYR & REGLERTEKNIK och det är BJÖRKMAN, CHARLIE ERNEST KENNETH som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,