Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial

Stockholms län

Information

Filial finns det flera av i Solna och Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är ett av dem. Statusen för Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är att Bolaget är aktivt.

Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är ett Filial och skapades 2004-04-07. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial ska trivas.

Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22. I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialen ska bedriva agentverksamhet för det utländska företaget genom att bedriva marknadsföring och stödtjänster avseende försäljning av GIS mjukvara, datatjänster och datalösningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial inte är momsregistrerat.

Idag är Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57877110.

Firman tecknas ensam av -Gray, David.

De som är på något sätt har med Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial är Gray, David som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, O´Hara, John som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Fosselius, Henry Vilhelm Lennartsson som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericsson, Mairi Christina som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Pitney Bowes Software Ltd (UK) Sweden Filial har 516403-5056 som sitt organisationsnummer.