AMiRO Konst & Hobby material

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Solna och AMiRO Konst & Hobby material är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och AMiRO Konst & Hobby material är ett av dem. Statusen för AMiRO Konst & Hobby material är att Bolaget är aktivt.

AMiRO Konst & Hobby material är ett Enskild firma och skapades 2006-07-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där företaget finns i jobbar för att företag som AMiRO Konst & Hobby material ska trivas.

AMiRO Konst & Hobby material är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Solna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning i butik av konstnärs- och hobbymaterial, konstnärsfärg, penslar, målardukar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AMiRO Konst & Hobby material är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är AMiRO Konst & Hobby material och det finns flera företag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med AMiRO Konst & Hobby material så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-827016.

.

De som är på något sätt har med AMiRO Konst & Hobby material är Matsson, Lars Ronny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AMiRO Konst & Hobby material har 510806-XXXX som sitt organisationsnummer.