Lars A Carlsson:s Konsult o Trading

Stockholms län

Information

460801-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lars A Carlsson:s Konsult o Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars A Carlsson:s Konsult o Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Lars A Carlsson:s Konsult o Trading finns i.

Lars A Carlsson:s Konsult o Trading har varit registrerat sedan 1998-05-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars A Carlsson:s Konsult o Trading så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lars A Carlsson:s Konsult o Trading är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Lars A Carlsson:s Konsult o Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars A Carlsson:s Konsult o Trading så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och trading inom bygg, måleri, idrott, resor och kontor.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars A Carlsson:s Konsult o Trading och det är Karlsson, Lars Albin som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,