Layouni Taxi

Stockholms län

Information

450909-XXXX är organisationsnummer för bolaget Layouni Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Layouni Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Layouni Taxi finns i.

Layouni Taxi har varit registrerat sedan 2005-02-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Layouni Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-17.

Layouni Taxi är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Layouni Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Layouni Taxi så kan ni göra det på telefon genom 08-7302302 eller genom brev på följande adress:

Taxi trafik

Det finns olika personer som har en koppling med Layouni Taxi och det är Layouni, Abdelhamid Ben Mohamed som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,