BERGMARKS GRAFISKA

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Enskild firma som heter BERGMARKS GRAFISKA. Det finns flera företag som liknar BERGMARKS GRAFISKA i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

BERGMARKS GRAFISKA är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-10-28 så har BERGMARKS GRAFISKA varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är BERGMARKS GRAFISKA och det finns fler företag som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med BERGMARKS GRAFISKA så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BERGMARKS GRAFISKA så kan ni göra det på 08-271340.

Handel med nya och begagnade maskiner och till- behör samt inköps- och försäljningsuppdrag inom den grafiska branschen samt konsultuppdrag avseende ekonomisk rådgivning och *forts*

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bergmark, Leif Gösta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BERGMARKS GRAFISKA har 420425-XXXX som sitt organisationsnummer.