Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare

Stockholms län

Information

Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare finns. I Solna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare har haft sedan 1996-01-01. Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6500422.

Solna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare har idag 400524-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare

Konsultverksamhet inom byggnadsbranschen.

I Hydrogel Ingenjörsfirma Enskild näringsidkare så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Ernst Folke Jean som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .