Bro- och kajkontroll B. Nilsson

Stockholms län

Information

Bro- och kajkontroll B. Nilsson är ett av många verksamheter som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Bro- och kajkontroll B. Nilsson finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bro- och kajkontroll B. Nilsson är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Bro- och kajkontroll B. Nilsson som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-02-17. Men sedan 1997-01-01 så har Bro- och kajkontroll B. Nilsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bro- och kajkontroll B. Nilsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7983360.

Solna arbetar för att verksamheter som Bro- och kajkontroll B. Nilsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bro- och kajkontroll B. Nilsson. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom området beständighetskontroll, hållfasthet och konstruktion av företrädesvis bro- och kajanläggningar.

Firmatecknare för Bro- och kajkontroll B. Nilsson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bro- och kajkontroll B. Nilsson och det är följande personer, Nilsson, Bernt Rolf som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bro- och kajkontroll B. Nilsson är 381202-XXXX.