Willdesign Sweden Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969723-6447 är organisationsnummer för företaget Willdesign Sweden Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Willdesign Sweden Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Solna som är den kommunen som Willdesign Sweden Kommanditbolag finns i.

Willdesign Sweden Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-12-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Willdesign Sweden Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-18.

Willdesign Sweden Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Willdesign Sweden Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Willdesign Sweden Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9468694 eller genom brev på följande adress:
Åbergssons v. 7, 170 77, Solna

Marknadsföring , varumärkesvård, kommunikationsstrategi och därmed förenlig verksamhet på både engelska och svenska.

Det finns olika personer som har en koppling med Willdesign Sweden Kommanditbolag och det är Williams, Roland Harrison som är född 1968 och har titeln Komplementär, Ehrenborg Williams, Agnes Cecilia som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare,