Ateljé Altmann Handelsbolag

Stockholms län

Information

969718-6774 är organisationsnummer för företaget Ateljé Altmann Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ateljé Altmann Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Solna som är den kommunen som Ateljé Altmann Handelsbolag finns i.

Ateljé Altmann Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ateljé Altmann Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Ateljé Altmann Handelsbolag är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Ateljé Altmann Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Ateljé Altmann Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3451925 eller genom brev på följande adress:
Pålsundsg. 1 A, 117 31, Stockholm

Konsultverksamhet inom grafisk formgivning, frilansprojekt och undervisning inom dessa områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Ateljé Altmann Handelsbolag och det är Ahlstrand, Anna Maria Isabel som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Altmann, Christian Clemens som är född 1970 och har titeln Bolagsman,