European Facility Services Handelsbolag

Stockholms län

Information

European Facility Services Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där European Facility Services Handelsbolag finns. I Solna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. European Facility Services Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. European Facility Services Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till European Facility Services Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Solna Torg 19, 171 45, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-41001311.

Solna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

European Facility Services Handelsbolag har idag 969713-7967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för European Facility Services Handelsbolag

Personal uthyrning, bemanning, personlig assistans, lokalvård, hushållsnära tjänster och därmed förenlig verksamhet.

I European Facility Services Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mihhailova, Aljona som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Savidis, Cristo Giovanni som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .