JT Internethandelsbolag

Stockholms län

Information

JT Internethandelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där JT Internethandelsbolag finns. I Solna så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. JT Internethandelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. JT Internethandelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till JT Internethandelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till EKVÄGEN 8 A, 191 40, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0733-780125.

Solna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

JT Internethandelsbolag har idag 969708-0688 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Thomas Frederic Cuénant och Lars Johan Erik Wennerholm var för sig. är den som för stunden ansvarar för JT Internethandelsbolag

Konsulttjänst och handel med hemelektronik och därtill tillhörande verksamhet.

I JT Internethandelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cuénant, Thomas Frederic som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wennerholm, Lars Johan Erik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .