Jay & Dee Sthlm Handelsbolag

Stockholms län

Information

969701-3663 är organisationsnummer för bolaget Jay & Dee Sthlm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jay & Dee Sthlm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Solna som är den kommunen som Jay & Dee Sthlm Handelsbolag finns i.

Jay & Dee Sthlm Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-04-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jay & Dee Sthlm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jay & Dee Sthlm Handelsbolag är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Jay & Dee Sthlm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Jay & Dee Sthlm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0760-207971 eller genom brev på följande adress:
TORSGRÄND 5 6TR, 113 61, Stockholm

Skönhetsvård, bodycare, motion, bygg, utbildning, försäljning och import av hälsokost och skönhetsartiklar. Uthyrning av lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Jay & Dee Sthlm Handelsbolag och det är Hussain, Dennis som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Johansson, Jörgen Bertil som är född 1974 och har titeln Bolagsman,