Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Kommanditbolag som heter Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2001-09-25 så har Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2003-04-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag så kan ni göra det på 08-4701430.

Bolaget skall bedriva uppförande och drift av lager och förvaringsfaciliteter och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Shurgard Sweden Holding AB som är född och har titeln Komplementär, UShurgard Luxembourg som är född och har titeln Kommanditdelägare, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Shurgard Sweden Årstaberg Kommanditbolag har 969680-3395 som sitt organisationsnummer.