AjA glaskonst Handelsbolag

Stockholms län

Information

AjA glaskonst Handelsbolag är ett av många företag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som AjA glaskonst Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AjA glaskonst Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

AjA glaskonst Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-04-09. Men sedan 2001-07-13 så har AjA glaskonst Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Pomonag. 5, 169 73, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AjA glaskonst Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53460666.

Solna arbetar för att företag som AjA glaskonst Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för AjA glaskonst Handelsbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Tillverkning och försäljning av glasprodukter, en konstnärlig verksamhet då man smälter ihop olika glasbitar eller glasdelar och på så sätt får ett föremål som kommer att säljas. IT-konsult för företags- och privatkunder. Inköp av datorprodukter, sammanställa specifika datorer och sälja dem vidare. Även stöd för installationen hos kunden och rådgivning ingår. Teknisk konsultverksamhet inom industri. Sälja tjänster inom industriautomation såsom programmera ett styrsystem eller reda ut en funktion som skall realiseras.

Firmatecknare för AjA glaskonst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till AjA glaskonst Handelsbolag och det är följande personer, Englund, Maja Gunvor Maria som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Englund, Othmar Ludwig som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för AjA glaskonst Handelsbolag är 969677-1634.