J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Solna och J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1993-03-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG ska trivas.

J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult- och försäljningsverksamhet inom mediabranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6226202.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG är SÖDERSTRAND, EVA MARIA som är född 1957 och har titeln Bolagsman, SÖDERSTRAND, JAN INGE som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

J & E AFFÄRSMEDIA HANDELSBOLAG har 916641-7460 som sitt organisationsnummer.