ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG finns. I Solna så finns det många olika Kommanditbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Kommanditbolag. ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Ankdammsg. 19, 171 67, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7303146.

Solna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG har idag 916624-2694 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG

Byggnads- och dekorationsmåleri samt därmed förenlig verksamhet

I ELGE DEN GYLLENE PAVILJONGEN KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Elge Måleri i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Gustavsson, Bo Thomas som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, .