HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD är ett bolag som finns i Solna. I HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD finns det lite olika personer som är förknippade och det är BJÖRKMAN, JOHAN GUNNAR LUDVIG som är född 1964 och har titeln Bolagsman, BJÖRKMAN, LARS MAGNUS ARVID som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD på telefon 08-859308.

Rådgivning och konsultation inom skogs- och trädgårdsskötsel.

Idag är HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD av bolagstypen Handelsbolag.

HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

HANDELSBOLAGET BETULA SKOG OCH TRÄDGÅRD har 916623-3008 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.