BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Solna och BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG är att Bolaget är inaktivt.

BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1988-02-03. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Solna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG ska trivas.

I Solna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import, marknadsföring och försäljning av sport-, hem-, fritids- och hobbyprodukter samt måleri-, lack- och renoveringsarbeten jämte därmed fören- lig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4446727.

Firman tecknas av Svensson, Bengt Olof ..

De som är på något sätt har med BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG är Svensson, Bengt Olof som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Walder, John Åke Stefan som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

BA HEM OCH FRITIDSKONSULT HANDELSBOLAG har 916619-2402 som sitt organisationsnummer.