Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Solna och Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-04-05. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag ska trivas.

I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av data- och videoprodukter. Bussbolag för transport av personal vid Tv- produktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-839140.

;Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag är Paulsson, Britt Ingegärd som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Paulsson, Karl Axel Ragnar som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Teknikservice Paulsson o Paulsson Handelsbolag har 916615-9666 som sitt organisationsnummer.