Gabriella Salong

Stockholms län

Information

830115-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gabriella Salong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gabriella Salong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Gabriella Salong finns i.

Gabriella Salong har varit registrerat sedan 2005-08-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gabriella Salong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-11.

Gabriella Salong är och det finns flera verksamheter i Solna som också är .

Firmatecknare för Gabriella Salong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gabriella Salong så kan ni göra det på telefon genom 08-321130 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Gabriella Salong och det är Touma, Gabriella Baraat som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,