Nordic Web Systems

Stockholms län

Information

770723-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nordic Web Systems. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordic Web Systems är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Nordic Web Systems finns i.

Nordic Web Systems har varit registrerat sedan 2004-05-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordic Web Systems så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-02-26.

Nordic Web Systems är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Nordic Web Systems är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nordic Web Systems så kan ni göra det på telefon genom 08-277340 eller genom brev på följande adress:

Utveckling och drift av webbsystem. Datakonsultverksamhet. Försäljning av datorer och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordic Web Systems och det är Sandberg, Johan Erik som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,