Blyerts Design

Stockholms län

Information

770718-XXXX är organisationsnummer för bolaget Blyerts Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blyerts Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Blyerts Design finns i.

Blyerts Design har varit registrerat sedan 1999-04-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blyerts Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-17.

Blyerts Design är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Blyerts Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blyerts Design så kan ni göra det på telefon genom 08-831422 eller genom brev på följande adress:

Bokförlag. Arkitekt- och designverksamhet. Fotografverksamhet. Litterärt och konstnärligt skapande. Grafisk formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Blyerts Design och det är Karlsson, Gustaf Rudolf som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,