Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Solna och Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2007-07-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening ska trivas.

Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Solna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att starta och upprätthålla ett aktiebolag vars ändamål och verksamhet skall vara att utveckla filmindustrin i Stockholm - Mälardalen att starta och upprätthålla en regional fond för finansiering av projekt inom film- och medieindustrin i Stockholm - Mälardalen att starta och upprätthålla en utvecklingsfond för finansiering av kort och dokumentärfilm samt verksamhet som utvecklar film- och medieindustrin i Stockholm - Mälardalen att starta och upprätthålla en filmkommissionär verksamhet för Stockholm - Mälardalen att vara informationskanal till medlemmarna om föreningens verksamheter att skapa event, seminarier som ökar förståelsen för film- och medieindustrin i Stockholm - Mälardalen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09.

Idag är Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-192300.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Anders Ekegren och Åke Lundström i förening. Dessutom har VD rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder..

De som är på något sätt har med Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening är Lundström, Lars Åke Gustaf som är född 1961 och har titeln Extern VD, Ahlin, Torbjörn Emil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekegren, Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sam-Olof som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandermark, Britt Helena Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Jens Ingvar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot.

Filmpool Stockholm - Mälardalen ekonomisk förening har 769617-1151 som sitt organisationsnummer.