human & machine

Stockholms län

Information

human & machine är ett företag som finns i Solna. I human & machine finns det lite olika personer som är förknippade och det är Filipsson, Eric Daniel som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med human & machine så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå human & machine på telefon 073-1814136.

Musik. predagogisk verksamhet, musikproduktion, musikinspelning, skivproduktion, distribution, försäljning, arrangering, underhållning, konsertverksamhet, bokningsverksamhet, musikvideoproduktion, instrumenthandel, uthyrningsverksamhet, instrumentreparationer och underhåll. Snickeri och grovarbetartjänster inom byggnadsbranschen.

Idag är human & machine av bolagstypen Enskild firma.

human & machine är ett av många företag som finns i Stockholms län och Solna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

human & machine innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-01 och human & machine är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för human & machine så är det följande:

human & machine har 760509-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.