InterMagicDental

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Solna och InterMagicDental är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och InterMagicDental är ett av dem. Statusen för InterMagicDental är att Bolaget är aktivt.

InterMagicDental är ett Enskild firma och skapades 2005-08-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där företaget finns i jobbar för att företag som InterMagicDental ska trivas.

InterMagicDental är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-13. I Solna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Verksamma inom tandvårdssektorn, där vi förmedlar tandimplantat, kronor, bryggor. Avtryck som gjorts i Sverige skickas till utlandet för tillverkning och returneras därefter till Sverige igen. Försäljning av hygienprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att InterMagicDental inte är momsregistrerat.

Idag är InterMagicDental och det finns flera företag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med InterMagicDental så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-852158.

.

De som är på något sätt har med InterMagicDental är Yilmaz, Irfan som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

InterMagicDental har 740226-XXXX som sitt organisationsnummer.