Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm

Stockholms län

Information

731113-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm finns i.

Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm har varit registrerat sedan 2006-11-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget tillhandahåller tjänster inom byggprojektering. I tjänsten byggprojektering involveras byggkonstruktion utförandes av designlösningar i arkitektur, konstruktions och markritningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Mathias Grennstam Bygg & Entreprenad i Stockholm och det är Grennstam, Stefan Mathias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,