Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2

Stockholms län

Information

716411-6985 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Solna som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 finns i.

Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 har varit registrerat sedan 1986-01-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 är och det finns flera verksamheter i Solna som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Framnäsbacken 14, 171 66, Solna

Att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Arkitekten 2 och det är Carlson, Ann-Marie Margareta E som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Klas Rikard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeeves, Michael Eric som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Inga Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerström, Karl Arne Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Bo Anders som är född 1960 och har titeln SuppleantDufva, Anders Gustaf Mikael som är född 1955 och har titeln Suppleant,