F.E.L. Kompaniet

Stockholms län

Information

I Solna finns det ett Enskild firma som heter F.E.L. Kompaniet. Det finns flera verksamheter som liknar F.E.L. Kompaniet i Stockholms län. Solna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

F.E.L. Kompaniet är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-16 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-12-09 så har F.E.L. Kompaniet varit registrerat och sedan 2004-12-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är F.E.L. Kompaniet och det finns fler verksamheter som är det i Solna.

Vill man komma i kontakt med F.E.L. Kompaniet så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med F.E.L. Kompaniet så kan ni göra det på 073-5996530.

Vägtransport av gods. Energikonsult. Mekanisk verkstad såsom utveckling, konstruering och tillverkning av maskiner och utrustning som alstrar energi ur förnyelsebara energikällor. Biobränsetillverkning. Handel med biobränsle. Handel med motor- fordon och alternativa drivmedel. Handel med maskiner och ut- rustning inom energiområdet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Petrov, Miroslav Petrov som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

F.E.L. Kompaniet har 711015-XXXX som sitt organisationsnummer.