Boutique Sunnanskog

Stockholms län

Information

Boutique Sunnanskog hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Solna som är den kommunen där Boutique Sunnanskog finns. I Solna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Boutique Sunnanskog tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Boutique Sunnanskog har haft sedan 2007-06-14. Boutique Sunnanskog har funnits sedan och 2007-08-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Boutique Sunnanskog så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-341000.

Solna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Boutique Sunnanskog har idag 710613-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Boutique Sunnanskog

Försäljning av dam och herr nattplagg. I sortimentet ingår också morgon-, reserockar, herrunderkläder, damtrosor, tofflor, bh, neccessärer, hemmadressar. Under sommaren tillkommer strandkläder och tillbehör för damer,

I Boutique Sunnanskog så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sunnanskog, Sabina Siri Seung-Mee som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .