Allt om design & renovering Stockholm

Stockholms län

Information

710320-XXXX är organisationsnummer för bolaget Allt om design & renovering Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allt om design & renovering Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som Allt om design & renovering Stockholm finns i.

Allt om design & renovering Stockholm har varit registrerat sedan 1996-03-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allt om design & renovering Stockholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Allt om design & renovering Stockholm är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för Allt om design & renovering Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Allt om design & renovering Stockholm så kan ni göra det på telefon genom 08-271031 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av heminredning samt heminredningsuppdrag för privatpersoner och företag. Renovering och byggnationer av lägenheter och villor.

Det finns olika personer som har en koppling med Allt om design & renovering Stockholm och det är Kosinka, Rolando Jan Walter som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,