Bergsprängningscentralens ek.för.

Stockholms län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att åt medlem- marna anskaffa och förmedla uppdrag från ett centralt kontor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergsprängningscentralens ek.för. vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Solna så är Bergsprängningscentralens ek.för. ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Solna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Solna och i Stockholms län. Redan 1974-10-10 så skapades Bergsprängningscentralens ek.för. och bolaget är har F-skattsedel Bergsprängningscentralens ek.för. har haft det sedan 1994-01-01.

Bergsprängningscentralens ek.för. är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

702002-9885 är organisationsnummret för bolaget som finns i Solna.

Just nu är Bergsprängningscentralens ek.för. och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bergsprängningscentralens ek.för. så går det att nå dem via telefon på 08-317490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Garpedal, Fredrik -Södergren, Bo Tommy -Winnerhall, Gunilla Ingrid Elisabet

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergsprängningscentralens ek.för. är Winnerhall, Gunilla Ingrid Elisabet som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Garpedal, Fredrik som är född 1973 och har titeln VD, Garpedal, Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Goliats, Pier Rikard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Lars Rune Sigvard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alf Runar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotSödergren, Bo Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Dag Ola Hans som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sjögren, Roland Henry som är född 1968 och har titeln Suppleant.