Ethnic Know-How Group

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Solna och Ethnic Know-How Group är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ethnic Know-How Group är ett av dem. Statusen för Ethnic Know-How Group är att Bolaget är aktivt.

Ethnic Know-How Group är ett Enskild firma och skapades 2007-05-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Solna där företaget finns i jobbar för att företag som Ethnic Know-How Group ska trivas.

Ethnic Know-How Group är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Solna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultation till myndigheter och företag inom etnisk mångfald samt utbildningsmöjligheter riktade mot invandrargrupper Hantering av projekt och marknadsföringsstrategier gentemot invandrargrupper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ethnic Know-How Group är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Ethnic Know-How Group och det finns flera företag som är det idag i Solna.

Vill man komma i kontakt med Ethnic Know-How Group så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7358026.

.

De som är på något sätt har med Ethnic Know-How Group är Unia, Geronimo Pablo som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ethnic Know-How Group har 700902-XXXX som sitt organisationsnummer.