relax and beauty Camilla

Stockholms län

Information

700316-XXXX är organisationsnummer för företaget relax and beauty Camilla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som relax and beauty Camilla är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Solna som är den kommunen som relax and beauty Camilla finns i.

relax and beauty Camilla har varit registrerat sedan 2007-05-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för relax and beauty Camilla så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

relax and beauty Camilla är och det finns flera bolag i Solna som också är .

Firmatecknare för relax and beauty Camilla är följande:

Vill ni komma i kontakt med relax and beauty Camilla så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kroppsvård och skönhetsvård. Nagelförlängning, massage, fotvård, ansiktsbehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med relax and beauty Camilla och det är Boake, Eva Camilla som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,