Englund Dykfoto

Stockholms län

Information

Englund Dykfoto är ett av många företag som finns i Solna. Det är nämligen den kommunen som Englund Dykfoto finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Englund Dykfoto är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Englund Dykfoto som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1996-09-23. Men sedan 1996-01-01 så har Englund Dykfoto varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Englund Dykfoto så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51178105.

Solna arbetar för att företag som Englund Dykfoto ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Englund Dykfoto. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel med bildmaterial, artiklar, fotoutrustning, undervattensfilm, diabildspel, dykutfärder, resor, dykmaterial, konsulttjänster. Utförande av dykeriarbeten, sportdykarutbildning, service och reparationer av dyk- och fotoutrustning, fotograferingsuppdrag, konsultarbete. Uthyrning av dykutrustning, foto- och filmutrustning.

Firmatecknare för Englund Dykfoto är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Englund Dykfoto och det är följande personer, Englund, Anders Bertil som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Englund Dykfoto är 620518-XXXX.